Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість виставила стильний кадр з Лос-Анджелеса, куди вирушила на канікули. Так, артистка приміряла чорні рвані джинси, масивні кросівки, толстовку-оверсайз і кепку, позуючи на тлі стіни, суцільно прикрашеної графіті.

"Пізнавати нове, мислити позитивно! Створювати кращу версію Себе!#loveLA", - мотивує шанувальників Лорак. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки кардиналньо розділилися: "Яка ви красива! Вам так личить природність! Ніякий макіяж так не прикрашає 😍😍😍", "Що у тебе з обличчям??? Дуже не схожі на себе", "Така красива 😍 вам так личить без макіяжу ❤️", "Стиль 🔥", "Потрібно бути такою, яка Ви є. Ви загнали себе в рамки🙌", "Ані це не ваш стиль...ці толстовки!! Будь ласка !!! Поверніть плаття , шпильки".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.