Популярна російська актриса Христина Асмус, яка оскандалилася постільними сценами у фільмі "Текс", часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня виклала неабияке фото, а в підписі до нього поділилася з фанатами незвичайними фактами про себе, їх нарахували аж 10.

Як видно на фото, перед камерою Асмус позує, стоячи у дверному прорізі з високо задертою ногою. На ній стильний світлий плащ, під яким, здається, більше нічого немає, а на ногах актриси модні чорні ботфорти на підборах. Волосся Христини зібране в акуратну зачіску, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото зірка розповіла, що робить депіляцію всього тіла, любить відкривати шампанське, що завжди мерзне у готелях та багато іншого. А прихильники кинулися обговорювати нову публікацію актриси.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.