Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно зірка опублікувала на своїй сторінці дивне відео, на якому чи то п'яна, чи то дуже весела. Як видно, артистка відображена в якомусь довгому коридорі, за яким крокує звиваючись. У цьому відео ще й ефекти застосовані, що роблять його ще більш забавним.

Як видно, перед камерою Світлана з'явилася в стильному брючному костюмі насиченого червоного кольору, який підкреслив довгі ноги і струнку фігуру. Її волосся розпатлане, а на обличчі яскравий макіяж і гордовитий вираз. У підписі до відео Лобода написала: "Lady in red". А шанувальники співачки кинулися обговорювати її нову публікацію, засипаючи компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.