Популярна українська зірка, улюблениця публіки Надя Дорофєєва, яка виступає в складі групи "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно красуня разом з чоловіком вирушила на відпочинок в Домінікану, звідки тепер публікує жаркі пляжні фото. Так і цього разу Надя виклала в мережу пікантне фото, на якому позує разом з чоловіком Володимиром Дантесом на тлі красивого морського пейзажу.

Як видно, перед камерою парочка з'явилася в пляжних костюмах, Надя в сексапільному чорному купальнику, який гарно підкреслює фігуру і декольте. Трохи попереду неї видно Вову, який, власне і робить фото. На ньому чорна вільна футболка з білими стікерами з одного боку, він замріяно дивиться в камеру. Дорофєєва не підписала своє фото, а шанувальники зробили це за неї, зірку засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.