Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа, який скандально відомий своєю проросійською позицією, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Красуня колись була моделлю, а тепер вона молода мама, а також засновниця благодійного фонду і власниця картинної галереї. Цього разу Алла опублікувала у соцмережі загадкове чорно-біле фото, на якому з'явилася в дуже незвичному образі.

Як видно, перед камерою Добкіна позує у довгій чорній сукні, яка при цьому майже повністю оголює витончену спину. Дівчина стоїть боком і повернула голову до камери, направивши погляд просто в кадр. Її волосся розпущене і здається навмисне розпатлане, а на обличчі акуратний макіяж. У підписі до фото Алла написала: "Так, всі повернулися з відпочинку? Instagram став схожий на туристичний журнал. Ну раз всі відпочили, тепер ми починаємо підготовку до відпочинку. Через тиждень. Всім гарного дня. А Ваша".

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.