Микита Добринін – відомий телеведучий і редактор чоловічого журналу XXL, який у дев'ятому сезоні став героєм романтичного реаліті-шоу "Холостяк". На відміну від попередніх героїв програми, Микита таки знайшов свою любов на проекті. У парочки зав'язалися стосунки, і вони навіть почали разом жити й подорожувати.

Днями Микита Добринін під час відпочинку на Балі зробив пропозицію коханій Даші Квіткова, вона сказала "так".

фото з інстаграму Микити

І майже одразу дівчина повела свого обранця в перукарню, адже останній програв у доволі незвичному спорі. Як коментує вона у відео "чоловік сказав, чоловік зробив"

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Імідж змінився кардинально. Тепер Добринін - блондин.

фото з інстаграму дівчини

фото з інстаграму дівчини

Даша Квітка дуже мило підписала історію, яку вона сфотографувала вже за вечерею: " У мене, як ніби то новий наречений"

Нагадаємо, раніше Добринін показав кілька кадрів з казкового відпочинку з коханою

Як повідомляв портал "Знай.ua", Добринін показує нові фото і відео, на яких видно, що він вже по-справжньому робить Даші пропозицію

Також "Знай.ua" писав, що на нових опублікованих фото закохана пара позує в неймовірно гарній лагуні біля водоспаду, видно, що вони насолоджуються один одним в затишному місці.