Співачка Надя Дорофєєва, яка виступає у групі "Время и Стекло" і співпрацює з продюсерським центром Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно красуня з чоловіком вирушила на відпочинок в Домінікану, звідки тепер публікує жаркі фото на радість шанувальникам.

На новому фото, яке показала Надя, вона позує в сексуальному чорному купальнику, який тільки підкреслює красиву фігуру і довгі ніг. Співачка стоїть біля високої пальми на тлі красивого океанського пейзажу. Її волосся розпущене, у ньому гуляє вітер, а на обличчі спокій, вона дивиться кудись удалину. Дорофєєва не підписала свою фотографію, зате фанати кинулися активно її обговорювати. Фоловери в захваті від фігурки Наді і місця, де вона відпочиває.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.