Популярна українська співачка Світлана Лобода, як і багато зірок на новорічні свята вирушила відпочивати в теплу країну, хоча і не вказує, яку саме. Звідти вона звичайно ж викладає нові фото в соцмережі Instagram, і в цей раз опублікувала миле світле фото з пляжу, на якому позує в незвичному образі.

Як видно, красуня сфотографувала себе сама, вона лежить на шезлонгу, а за її спиною видно гарний краєвид. На прогулянку Лобода вийшла у білій мереживній сорочці цікавого фасону. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на очах темні окуляри і умиротворення. У підписі до фото Світлана написала: "Доброго ранку. Чудового Вам Дня. З Хрещенням Господнім". Фолловери кинулися обговорювати нове фото зірки, і вітати її у відповідь.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.