Онука відомої української співачки Софії Ротару Соня Євдокименко активний користувач Instagram, зібрав багатотисячну аудиторію, яку зараз часто радує яскравими фото і відео. Красуня, як її бабуся, займається музикою, пробує себе як модель, а також навчається в Нью-Йорку, звідки і викладає фотографії в мережу.

В цей раз Соня показала незвичайне "неонове" фото, яке зробила сама. На ній чорна куртка, на якій відображаються яскраві вогники, її волосся розпущене, а на обличчі напрочуд яскравий макіяж з акцентом на очах, дівчина уважно дивиться в камеру. У підписі до фото вона називає себе "легальною інопланетянкою". А шанувальники почали обговорювати нове фото Соні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, онука Ротару вразила мережу красою і отримала благословення від Лагерфельда.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.