Онука відомої української співачки Софії Ротару Соня Євдокименко активний користувач Instagram, зібрав багатотисячну аудиторію, яку зараз часто радує яскравими фото і відео. Красуня, як її бабуся, займається музикою, пробує себе як модель, а також навчається в Нью-Йорку, звідки і викладає фотографії в мережу.

В цей раз Соня показала незвичайне "неонове" фото, яке зробила сама. На ній чорна куртка, на якій відображаються яскраві вогники, її волосся розпущене, а на обличчі напрочуд яскравий макіяж з акцентом на очах, дівчина уважно дивиться в камеру. У підписі до фото вона називає себе "легальною інопланетянкою". А шанувальники почали обговорювати нове фото Соні, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, онука Ротару вразила мережу красою і отримала благословення від Лагерфельда.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.