Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася дуже ніжним несподіваним образом на відкритті ювілейного, 10-го сезону шоу, в якому буде боротися за перемогу з Потапом і Настею Каменських, Дмитром Монатіком і Даном Баланом. Так, артистка приміряла обтягуючу лаковану сукню тілесного кольору з глибоким декольте, вигідно підкресливши свої форми.

"Як вам Прем'єра @goloskrainy_official?", - поцікавилася Кароль. Фолловери залишилися в захваті і засипали Тіну компліментами: "Крута😍🔥", "Супер! А ви красива! ❤️👑", "Тінка дала жару вчора🔥🖤", "Було дуже цікаво, з нетерпінням чекаю наступних ефірів 😻💓", "Тіна, ви виглядаєте надзвичайно❤️❤️❤️❤️💕💕💕💕", "Ваш образ шикарний😍", "краще, ніж очікувалося) ще б поменше цих награних ревнощів та інших, звичайно ж, ЩИРИХ емоцій, було б взагалі класно)))".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.