Популярна американська виконавиця Тейлор Свіфт відверто зізналася, що у її мами медики виявили пухлину мозку. Про це співачка повідомила в інтерв'ю виданню Variety.

Тейлор Свіфт

Так, знаменитість розповіла, що її 62-річна мама Андреа Свіфт, яка вже протягом довгих років бореться з раком грудей, дізналася в березні в 2019 році, що в її мозку утворилася пухлина.

Слід зазначити, що Андреа вперше захворіла на рак 5 років тому, після чого на деякий час настав період ремісії, однак, незабаром хвороба повернулася.

"Вона проходила курс хіміотерапії, людині це досить важко пережити. Поки мама лікувалася, у неї виявили ще й пухлина мозку", – поділилася Тейлор.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

До того ж, вона зазначила, що скоротила свій гастрольний тур для того, щоб підтримати свою тяжкохвору маму в боротьбі з недугою.

"Симптоми, які людина переживає, коли у нього пухлина мозку, не схожі на те, що ми коли-небудь переживали з її раком раніше. Тому для нас це дуже важкий час. Я маю на увазі, ми не знаємо, чого чекати. Ми не знаємо, яке лікування виберемо", - сказала співачка.

Тейлор Свіфт

Нагадаємо, що саме родимки можуть стати причиною багатьох хвороб в організмі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тейлор Свіфт разом з Ендрю Ллойд Уеббером написала пісню "Beautiful Ghosts" для кіноверсії легендарного бродвейського мюзиклу "Кішки".

Також "Знай.ua" писав, що львівський хірург Олег Дуда провів унікальну операцію з видалення гігантської ракової пухлини і потрапив в Топ-5 лікарів, досягнення яких визнані найвизначнішими в онкології за 2019 рік.