Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже ніжний кадр в несподіваному образі, позуючи в затишному в'язаному светрі-оверсайз молочного кольору з високою горловиною. Так, артистка зізналася, що була б не проти розганяти руками затори в Москві, замріяно дивлячись вдалину.

"Я пробки розжену рукаааами 🤪🚦", - пожартувала Асмус. Фолловери залишилися в захваті, засипаючи красуню компліментами і жартуючи над нею: "Ви пішли працювати в ДАІ ?)))", "Красуня👍", "😂 в мери!!!!!", "Але... ти ж вдома, Крістін)", "Швидше за все очима", "Яке світле фото😻🔥", "Ви дуже красиві 💋💋💋", "Ой, а хто ця чарівна особа?😊", "Пробки розганяти руками прикольний навик.)", "❤️...розжену ОЧИМААА!!!👀👁️👁️❤️😘❤️🤗❤️✊🇰🇿🍃", "Дуже добрі і казкові очі 🔥😍".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.