Відразу після новорічних корпоративів головні красуні українського шоу-бізнесу вирішили влаштувати собі заслужений відпочинок, почавши Новий рік 2020 з блакитної води і сонечка, замість хородной зими. Так, знаменитості роз'їхалися по різних райських курортах, подалі від турбот, і вже встигли похвалитися шикарними фігурами, над якими наполегливо працюють. Оля Полякова, Світлана Лобода, Настя Каменських, Надя Дорофєєва, Леся Нікітюк та інші викликали захоплення шанувальників, демонструючи форми в купальниках в Instagram.

Леся Нікітюк похвалилася зимовими канікулами в Буковелі, куди поїхала кататися на лижах. Красуня також відвідувала різні СПА, демонструючи фігуру в бікіні.

Оля Полякова хвалиться ідеальним тілом з довгоочікуваних канікул в Канкуні, Мексика, куди вирушила з доньками відразу після свого концерт-туру по США і Канаді. Її 14-річна донька Маша настає зірковій мамі на п'яти, вражаючи стрункою фігурою і довгими ніжками.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Світлана Лобода нарешті відправилася на довгоочікуваний відпочинок в Мексику разом з дітьми, мамою і кращим другом, модельєром Анзором Бічоллою. Артистка не приховує шикарну фігуру, над якою наполегливо трудиться.

Настя Каменських вирушила на канікули в сонячну Мексику з чоловіком Потапом, вирішивши поєднати відпочинок з роботою, як це і робила парочка ще в жовтні. Красуня займалася спортом навіть на канікулах, завдяки чому її фігура в бікіні викликала захват шанувальників.

Maruv відпочивала з чоловіком Олександром з жаркому Дубай, демонструючи форми на пляжі. Втім, на Арабських Еміратах канікули парочки не закінчилися - закохані вирушили підкорювати райський Балі.

Надя Дорофєєва вирушила в довгоочікувану відпустку разом з чоловіком Володимиром Дантесом і друзями, вибравши для відпочинку казкову Домінікану. Красуня вже встигла виставити рекордну кількість кадрів в різних бікіні, позуючи також з коханим.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.