Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився новим кадром, відправившись в довгоочікувану відпустку разом з дружиною і друзями, вибравши для відпочинку казкову Домінікану. Так, артист в Сторіс показав, як вони з коханою проводять час ввечері, виставивши пікантне селфі, на якому Надя позувала лише в прозорій спідній білизні.

"Я вважаю, що і чоловіки теж можуть замазувати свої сосочки", - пожартував Дантес. Закохані вже встигли виставити масу романтичних спільних кадрів, позуючи серед пальм на тлі блакитної води. Варто зазначити, що майже всі їхні канікули в райському куточку йшов дощ, однак це ніяк не вплинуло на плани парочки: вони досхочу купалися, веселилися і навіть разок з'їздили на екскурсію.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.