Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила архівний кадр зі зйомок шоу "Ніч супер-хітів", позуючи в елегантній чорній сукні з глибоким декольте і бахромою. Так, артистка виставила напоказ стрункі ноги і груди, мотивуючи шанувальників зайнятися танцями.

"Є швидкі шляхи до щастя, і танець - один з них!
Є у мене тут ті, хто займається танцями? Пишіть в коментарях якими займаєтеся чи хотіли б 💋", - поділилася емоціями Могилевська. Фолловери не пройшли повз, засипаючи Наталю компліментами: "Шикарна форма😍", "Наташа! Ти класна, а сукня бомба. 🏠", "Який у вас гарний підйом стопи😱😱", "Неймовірна, харизматична, вишукана! 😊", "Крута❤️❤️😍🔥🔥🔥", "Левиця , фатальна жінка)))🌸🌸🌸🌸🌸", "А головне, що Ви це щастя прекрасно виконуєте".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".