Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на канікули в сонячну Мексику з чоловіком Потапом, радуючи безліччю кадрів навіть по поверненню в Київ. Так, артистка виставила шикарне коротеньке відео з переодяганнями, позуючи на віллі парочки в трьох кардинально різних вбраннях.

"Are you ready?💥Вже завтра прем'єра хіта “MIAMI” у колаборації з @jacobforever і @elgatoindio? Будемо запалювати 💃🏻🥰 а, поки, допоможіть вибрати образ, в якому зустрічати прем'єру: 1,2 або 3?", - поділилася радістю Каменських. Фолловери взялися коментувати: "Моя улюблена дівчинка - ти красуня 🔥🔥🔥🔥❤️", "Ви така красива Я хочу бути схожою на вас💓", "Красуня 👌👌👌👌👌👌", "Настя ти богиня!! Яка ти красива!", "Голою йди,не відставай від всіх зірок...не будь білою вороною!".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще