Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася дуже ніжним несподіваним образом, позуючи в затишному в'язаному светрі-оверсайз карамельного кольору з високою горловиною. Так, артистка засвітила струнку фігуру і довгі ніжки, попиваючи чай просто під час фотосесії.

"#tinakrol #тинакароль ph @little_puida", - лаконічно вказала фотографа Кароль. Фолловери не пройшли повз: "Кішечка🔥😍", "Неймовірна Супер Затишно Тіночка сидить і п'є каву☕ ❤️❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥🔥💖💖", "малятко❤️", "мася♥️", "Хочеться зігріти... 🔥🔥🔥", "Ідеальне фото😍", "Мілаш 😍♥", "Така домашня 😍😍😍😍малятко 💞", "Найбільш улюблена і рідна дівчинка. Тін, ти прекрасна💖". "Така гарненька, як кошеня🐱💛", "Красуня як завжди❤️❤️❤️😍", "затишна така♥️".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.