Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який запам'ятався публіці ще й тим, що таки знайшов свою любов в романтичному проекті. Хлопець працює головним редактором чоловічого журналу XXL, а ще він телеведучий. Нещодавно красень відвіз кохану Дашу Квіткову на відпочинок на Балі, звідки тепер викладає яскраві фотографії.

Так, нещодавно Микита знатно здивував шанувальників, показавши їм результати своїх експериментів із зовнішністю. На новому фото красунчик з'явився перед камерою з абсолютно білими волоссям, хоча натуральний колір волосся у нього темний. Красунчик з голим торсом позує у воді, а під рукою тримає дошку для серфінгу. Він не дивиться в камеру, але усміхається про себе і проводить рукою по волоссю. У підписі до фото Добринін написав: "Якщо це приносить тобі задоволення – вважай, це успіх". Шанувальники в захваті від нового образу Микити, його засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.