Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Нещодавно парочка вирушила на казковий острів Балі, звідки тепер частенько викладають яскраві фотографії. Так, в цей раз Микита показав шанувальникам миле фото з Дашею, яке було зроблено на прогулянці.

На новій фотографії Даша і Микита відображені в незвичайному місці на красивому фоні. Він схопив її і підняв, щоб поцілувати, а вона обняла його за шию і ніби зараз поцілує. На прогулянку Добринін вийшов в бежевих шортах і легкій білій сорочці, а Даша – в коротких чорних шортиках і світлій блузці з голими плечима. У підписі до фото "холостяк" написав довгий пост про кохання, який починається зі слів: "У мене для тебе є хороша новина і погана. Хороша: кохання існує. Погана: шанс його зустріти вкрай малий". Шанувальники в захваті від нового фото Микити, його і Дашу засипають компліментами в коментарях.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.