Алла Добкіна – 26 річна дочка одіозного екснардепа Михайла Добкіна, який скандально відомий своєю проросійською позицією. Дівчина вже заміжня і навіть народила сина, вона займається благодійністю, а також володіє картинною галереєю. А не так давно вона стала Instagram-блогером, і тепер ділиться з фоловерами цікавими фото і роздумами про життя.

В цей раз Алла показала публіці миле фото з сином, і якщо раніше вона приховувала обличчя дитини, то тепер частенько стала його показувати. На новій фотографії можна побачити, як дівчина тримає на руках хлопчика, і вони обоє дивляться в вікно, мама ніби щось показує синові. У підписі до милого кадру дівчина написала: "Мій чоловік мрії". Шанувальники без розуму від цього трепетного фото, Аллу і її малюка буквально завалюють компліментами в коментарях до публікації.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.