Популярна українська рэперка Alyona Alyona, яка колись працювала вихователькою в дитячому садку, а потім підірвала мережу треком "Рибки", часто радує публіку яскравими постами у соцмережі Instagram. В цей раз Альона Савраненко, так звуть реперку, показала кумедний фотоколаж, на якому перетворилася в героїню відомої картини "Крик" художника Едварда Мунка.

На картинці Alyona Alyona з'явилася ц чорному вбранні, і вона склала руки на щоках, як на оригінальній картині. Її волосся зібране в пучок на маківці, а на обличчі відповідний вираз обличчя – теж, як на картині. У підписі до фотоколлажу Альона запропонувала фанатам придумати підпис: "За найкращий підпис до картини – підписка від мене". Звичайно ж фоловери не залишили без уваги таку публікацію реперки, користувачі почали управлятися в дотепності, коментуючи її фото.

Нагадаємо, оголена Alyona Alyona змусила Лесю Нікітюк закричати.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також портал "Знай.ua" писав, що Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанатів.