Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка працює в продюсерському центрі Олексія Потапенка і виступає в складі групи "Время и стекло", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно красуня з чоловіком Дантесом відпочивала в жаркій Домінікані, звідки часто викладала нові фото, але тепер їх подорож продовжилася. У соцмережі Надя опублікувала нове фото з нової країни – вони Вовою вирушили до Португалії.

На новій фотографії, Дорофєєва відображена в місці, від якого захоплює дух. Співачка стоїть на скелях біля самого океану, на ній світле спортивне вбрання, поверх якого вона накинула теплу чорну куртку. Її волосся заховане за кепкою і капюшоном, а обличчя майже не видно. Схоже, в Португалії не так спекотно, як було в Домінікані, звідки Надя показувала фото в різних купальниках. У підписі до фото зірка написала: "Коли зірвало дах від Португалії".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.