У Сполучених Штатах Америки в неділю, 26 січня, відзначають День подружжя.

В честь свята розкажуть читачам про знаменитостей, які вже заручені, і в 2020 році повинне відбутися їхнє весілля.

Скарлетт Йоханссон і Колін Джост

Знаменита голлівудська актриса Скарлетт Йоханссон заявила, що в 2020 році вийде заміж вже в третій раз. Її коханим став комік і актор Колін Джост. Закохані разом більше двох років, а в 2019 році Джост зробив пропозицію руки і серця, на яке Йоханссон відповіла згодою.

Скарлетт Йоханссон і Колін Джост

Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес

У березні минулого року бейсболіст Алекс Родрігес зробив пропозицію знаменитій співачці і актрисі Дженніфер Лопес під час романтичної прогулянки по березі океану.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Весілля перенесли з кінця 2019 року на 2020 рік з-за зайнятості нареченого і нареченої.

Кеті Перрі та Орландо Блум

Пара повинна була зіграти весілля ще в грудні 2019 року. Однак зіркам знадобилося більше часу, ніж вони спочатку розраховували.

Наголошується, що Перрі та Блум планують два свята – вдома і за кордоном.

Кеті Перрі та Орландо Блум

Емма Стоун і Дейв Маккері

Так, напередодні 2020 року Стоун дочекалася пропозицію руки і серця від свого коханого. Наречений подарував нареченій красиве кільце, а з її вуст прозвучала довгоочікуване "так".

Принцеса Беатріс і Едоардо Мапеллі Моцці

Остання незаміжня онука королеви Великобританії Єлизавети II, принцеса Беатріс, стане дружиною в 2020 році. Її заручини з італійським мільйонером відбулася ще минулої осені. Ходять чутки, що весілля призначено на червень.

Хочеться вірити, що всі ці пари стануть по-справжньому щасливими, а штампи в паспортах зроблять їх спілки міцними і непорушними.

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі і Бред Пітт разом випустять рожеве шампанське.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в мережі розгорівся сатиричний скандал через безглузду роботи відомого дизайнера Клер Уейт Келлер.

Також "Знай.ua" писав, що Аліна Гросу зачарувала публіку загадковим фото і здивувала віршем.