Христина Асмус – російська актриса, яка прославилася зйомками в серіалі "Інтерни", і є дружиною російського коміка Гаріка Харламова. Нещодавно зірка була наражена на цькування через відверту еротичну сцену у фільмі "Текст", тепер похвалилася в Instagram нагородами, які за нього отримала.

На новому фото, яке опублікувала актриса, вона позує в компанії Дмитра Глуховського, якого називає "батьком Тексту". Вони стоять у спеціальній фотозоні премії "Золотий орел-2020", а в руках тримають статуетки, які отримали за скандальний фільм. Як видно, на церемонію Христина прийшла в довгому небесно-блакитному атласному платті, яке красиво підкреслило струнку фігуру і оголило тендітні плечі. Її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Асмус похвалилася нагородами за фільм, а також залишила подяки, а фанати кинулися вітати її з досягненнями.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.