Алла Добкіна – 26-річна дочка одіозного екснардепа Михайла Добкіна, який відомий своєю проросійською позицією. Дівчина – молода мама, вона займається спортом, благодійністю і має свою картинну галерею, а ще вона активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами про своє життя. Так, в цей раз красуня опублікувала жаркий кадр з відпочинку на Мальдівах, який захопив її фоловерів.

На новому фото Алла позує на білому піску красивого пляжу, видно, що вона насолоджується відпочинком. Позасмагати вона вийшла в сексуальному коричневому роздільному купальнику, який красиво підкреслив ідеальну фігуру і довгі модельні ніжки красуні. Вона і так і сяк крутиться перед камерою, демонструючи всі принади. Волосся дівчини розпущене і трохи розпатлане, а на її очах невеликі сонцезахисні окуляри. Алла не підписала свої фотографії, зате прихильники кинулися її обговорювати, засипаючи компліментами.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.