Українська ведучий Руслан Сенічкін разом з командою благодійного проєкту "Здійсни мрію" відвідав Стамбул для того, щоб здійснити мрію 15-річної Олени Некрасової.

Руслан Сенічкін та Олена, Здійсни мрію

Так, Сенічкін вирушив до Стамбула, щоб показати Олені, де жили султани Османської імперії і відвідати місця, де знімалися сцени популярного серіалу "величне століття. Роксолана".

"Мрії збуваються - це головне. У Олени була мрія поїхати в Стамбул. Вона справжня фанатка серіалу "величне століття. Роксолана". І вона дуже хотіла пройтися по доріжках тих акторів, героїв історії, які вона бачила в серіалі. Ми здійснили її мрію і приїхали в Стамбул. Вона побачила палаци - Долмабахче, Топкапи, Собор Святої Софії, Два моря - Мармурове і Чорне, протоку Босфор", - розповів ведучий.

Олена познайомилася з багатьма людьми, які близькі їй за духом. Сенічкін провів Урок мрій для українського суспільства на свято Святого Миколая, який організований Генеральним консульством України в Стамбулі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Важливо - тут є українці, які пов'язали своє життя з Туреччиною, Стамбулом, але найголовніше, що вони залишаються близькими з Україною, незважаючи на величезну відстань. Протягом незабутніх 3-х днів Олена отримала ті емоції, які дозволяють їй трохи більше радіти життю. Ми повернулися в Київ, у свої будні, але ця турецька казка запам'яталася їй на все життя", - додав ведучий.

Руслан Сенічкін та Олена, Здійсни мрію

До того ж, Руслан зізнався, що він уже не вперше в Стамбулі, а турки завжди звертаються до нього турецькою мовою і приймають за свого.

"Я відвідав Стамбул четвертий раз. І завжди помічав, що турки звертаються до мене на турецькому мовою: як знайти той чи інший магазин, як краще пройти до тієї вулиці. Я себе тут в Туреччині, в Стамбулі, відчуваю своєю людиною. І так як вже тут не вперше, і знаю деякі цікаві місця, я постарався Олену максимально інтегрувати в цей інтенсивний ритм життя Стамбула. Їй дуже сподобалося - емоції, море, архітектура, їжа, погода, турецьке сонце, воно інше, більш теплий дощ, навіть якщо він і йде, то він теплий", - сказав Сенічкін.

Руслан Сенічкін та Олена, Здійсни мрію

Під час екскурсії в кондитерській Karaköy Güllüoğlu, де директор фабрики Надир Гюлле проводив екскурсію для Олени і розповідав їй секрети виготовлення турецької пахлави.

"Схоже, що у тебе є турецькі коріння. Працюєш з тестом, як справжній уста. Уста – це майстер високого рівня, який робить щось руками. У мене працюють тільки уста й справжні майстри", - сказав Гюлле.

Нагадаємо, що Дмитро Комаров не тільки знімає нові захоплюючі випуски програми "Світ навиворіт", але і рятує життя з допомогою свого благодійного проекту #ЧашкаКофе.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко виставила кумедний кадр з магазину іграшок у рідній Одесі, куди приїздила на зимові канікули з маленьким сином Михайлом.

Також "Знай.ua" писав, що напередодні старту нового сезону "Світу навиворіт" український мандрівник і ведучий Дмитро Комаров розкрив карти і розсекретив, де відбулася його чергова експедиція.