Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила ніжне селфі, нарешті відправившись на довгоочікуваний відпочинок в Мексику разом з дітьми, мамою і кращим другом, модельєром Анзором Бічоллою. Так, артистка позувала біля вікна в світлому вбранні і з легким макіяжем, вирішивши порушити з шанувальниками філософські теми.

"Погляд художника часом далекий від реальності 😂🙃
#вызамечаетекакизменилсяМир?", - поділилася думками Лобода. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки сильно розділилися: "На себе не схожа☺❤️", "Красиве, ніжне фото!👌", "Дуже гарне фото😍", "Виглядаєте по іншому на останніх фото", "Ну і дудки!", "🔥👍👍👏👏Без чубчика навіть краще. красуня", "одне з самих крутих фото", "Я реально не знаю, як можна бути такою вбіса ідеальною....😭😍😍", "Губки бантиком", "Брови видно, так дуже добре тобі !👏".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.