Відомий український телеведучий Дмитро Комаров розповів про новий сезон шоу "Світ навиворіт", про інший Китай, можливості людського тіла і що потрібно знати про коронавірус. Відповідна публікація з'явилася в Instagram.

"Прем'єра сьогодні в 22:45 на 1+1. Починається сезон, який ми з Сашею Дмитрієвим вже називаємо коханим. Ви побачите країну, в яку особисто я закохався. Китай. Зсередини. Справжній. Неймовірний. Магнитический. Містичний. Який зачаровує. Древній і ультрасучасний одночасно. Вражає уяву. Не знаю, які слова ще підібрать. Сезон крутий. Я вражений", - написав він.

Він запропонував подивитися на країну з нового ракурсу і розповів, що вони побували в одному з найбільш знаменитих монастирів світу - Шаолінь. При цьому їм вдалося потрапити не в туристичний монастир, а своїми очима побачити, що можливості людського тіла безмежні.

Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: Instagram
Дмитро Комаров з "Світу навиворіт", фото: Instagram

"Якщо наполегливо тренуватися, то можна навчитися віджиматися, спираючись на один палець, а стояти на двох. І це – не межа. Що легендарні шаоліньские ченці з надлюдськими здібностями бувають не тільки у художніх фільмах. Це реальність", - розповідає він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Телеведучий запропонував подивитися на іншій Китай і зазначив, що спеціально не зачіпає тему коронавіруса, адже його і так обговорюють у всьому світі.

"Передам лише головний меседж від моїх друзів-китайців, з якими я на зв'язку майже кожен день: не панікуйте. Це різновид грипу. У нас в країні ймовірність появи цього вірусу мізерно мала. А симптоми схожі на звичайний грип (від якого у нас теж кожен рік гине багато людей, якщо запустити хворобу). Тому якщо захворіли, а в зимовий період у нас це звична справа – не впадайте в паніку, не проводьте хворобу "на ногах".

Побудьте вдома і пийте більше рідини і чаю. Викличте лікаря. І не вірте, якщо у нас хтось вже пропонує вам ліки або щеплення від короноровіруса. Навіть діагностику поки можна провести тільки в Китаї, у нас її ще немає. Ще раз – не панікуйте. Головне – сильний імунітет. Дихайте свіжим повітрям. Займайтеся спортом. Їжте натуральні продукти. Мийте руки. І все буде добре. А на Китай пропоную подивитися зовсім в іншому ракурсі, яким ми зняли його ще в минулому році. Вам сподобається. Обіцяю)", - резюмував Комаров.

Нагадаємо, Комаров і Дорофєєва кинулися рятувати маленького українця, часу в обріз.

Як повідомляв Знай. ua, Дмитро Комаров привіз із зараженого Китаю вражаючі новини.

Також Знай. ua писав, що красуня-дружина Комарова розповіла, як їздила до нього в Китай на зйомки.