Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове відео. Знаменитість виставила несподіваний кадр, позуючи на сцені шоу-туру "The Best", де виконує свої найяскравіші хіти. Так, артистка представила прем'єру пісні "Я б літала", вийшовши на сцену в брючному синьо-срібному костюмі-оверсайз в масивних паєтках і коротенькому чорному топі.

"Сьогодні була прем'єра пісні #ябылетала в #шоуthebest! 🥰 А ви вже встигли її полюбити! Дякую!", - поділилася радістю Лорак. Фолловери не пройшли повз, проте багатьом не сподобалося виконання композиції: "Вбрання як з 90х", "Ані Лорак в одязі 😮 Що якось не зовсім звично...", "Взагалі не личать їй ці пісні. Голос як у Бузової 😔 Господи, Кароліна ...будь ласка , годі співати монотонні пісні 😭 у тебе такий діапазон, такий потужний голос...не псуй його дешевими піснями...🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼", "Мама мамарихуана це не кропива ти її не чіпай 😂", "щось не те...не як раніше,дихалки не вистачило,що з тобою?????", "Два притопи, три прихлопи. Ніколи ще у Кароліни не було таких примітивних пісень.".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.