Відома американська телезірка Кайлі Дженнер, яка зібрала багатомільйонну аудиторію у своєму Instagram, часто радує публіку яскравими постами про своє життя. Одна з наймолодших мільярдерок світу цього разу показала "вологе" фото, на якому з'явилася в досить відвертому образі.

Як видно, Кайлі прилягла в місці, яке нагадує сад, під нею багато живих квітів. Для рекламної фотосесії модель одягла прозоре біле плаття, яке навмисно намочили. Таким чином крізь тонку світлу тканину наряду просвічуються соковиті форми красуні. Її довге темне волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі яскравий макіяж, Кайлі млосно дивиться в камеру. У підписі до фото Дженнер рекламує нову колекцію власного бренду, а шанувальники почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Фолловери завалюють Кайлі комплементами в коментарях до фото, захоплюючись її красою.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.