Донька відомого українського політика-пенсіонера, колишнього мера Харкова Михайла Добкіна Алла продовжує хизуватися в мережі кадрами з елітних курортів. Дівчина показує в мережі українцям, які опухли від голоду, як може відпочивати чадо екснардепа.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Алли в мережі Instagram.

Публікація Алли Добкіної, Instagram
Публікація Алли Добкіної, Instagram

"А хтось на відпочинку робить собі скраб з піску... Просто на пляжі? Або я одна така божевільна?", - підписала знімок дочка Михайла Добкіна.

На фото можна помітити, що дівчина позує в одному купальнику тілесного кольору. Алла вирішила похвалитися струнким тілом, на якому можна помітити досить велику кількість наколок. Також образ дівчини доповнено легкою сорочкою, сонцезахисними окулярами і солом'яним капелюхом. Що ж, як кажуть: У багатих свої чудасії. Судячи з геолокації, зазначеної в публікації, можна зробити висновок, що Алла відпочивала на Мальдівах.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Нагадаємо, донька скандального Добкіна зняла бюстгальтер перед камерою.

Як повідомляв Знай.uа донька скандального Добкіна показала Мальдівам ідеальні форми в бікіні.

Знай.uа писав, донька скандального Добкіна похизувалася нескінченними ногами на красивому пляжі.