Донька скандально відомого екснардепа Михайла Добкіна 26-річна Алла – модель, благодійниця і блогер. Дівчина зараз відпочиває на Мальдівах, звідки частенько викладає яскраві фотографії. Красуня влаштувала справжнє дефіле з фото в купальниках. На новому знімку вона знову з'явилася в бікіні, модель сфотографувала себе сама на тлі красивого пляжу з білим піском.

Позасмагати вона вийшла в спокусливому зеленому купальнику, який підкреслює ідеальну фігуру і рівну засмагу. Алла зняла себе з такого ракурсу, щоб було видно її плоский животик і декольте. Її волосся вологе і трохи розпатлане, а на обличчі немає макіяжу, вона уважно дивиться в камеру. У підписі до фото Алла Добкіна написала: "Amor Amor". А фоловери кинулися обговорювати знімок в коментарях, засинаючи дівчину компліментами та побажаннями гарного відпочинку.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.