Старша дочка самої скандальної телеведучої і народного ревізора Ольги Фреймут Злата Мітчелл ніколи не відрізнялася скромною поведінкою. Повна протилежність своєї зоряної матері.
Днями дівчина з'явилася на фото в Гранд-Каньйоні, штату Арізона. Там вона одягнена в чорній короткій курточці, спортивних штанах та білих кросівках.

У тому ж дописі Злата порадувала своїх прихильників, показавши свою природну красу без макіяжу.

Донька Фреймут Злата Мітчел
Донька Фреймут Злата Мітчел
Донька Фреймут Злата Мітчел

На цьому тижні все стосувалося оздоровлення, закінчення старих завдань, фізичного відпочинку. Погодьтеся, іноді трапляється цей етап у житті, деякі називають це чорною смугою в житті, деякі білою. Які ваші методи лікування і заразом повернення себе до реальності? Спогади та плани на майбутнє дійсно допомогли та мотивували мене! 🚦❤️. Поділіться своїми! PS. Це можуть бути найприродніші фотографії, які я розмістила, без макіяжу, у вітряну погоду та з чудом природи! - написала вона у дописі

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Фреймут виставила кадр, на якому позувала на трепетній новорічній фотосесії разом з маленькими дітьми.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 13-річну доньку Фреймут фолловери часто критикують, адже вона виглядає старше своїх років.


Також "Знай.ua" писав, що Злата поділилася відео, де вона танцює.