Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила трепетний кадр зі старшою донькою, 13-річною Златою Мітчелл. Так, дівчата прогулювалися вулицями Лондона, примірявши елегантні осінні вбрання.

Варто відзначити, що коментарі під фото зі Златою Фреймут приховала. Вся справа в тому, що 13-річну доньку фолловери часто критикують, адже вона виглядає старше своїх років. Юну знаменитість закликають не фарбуватися і стежити за своєю фігурою, однак кривдники часто забувають, що діти і підлітки сприймають критику набагато болючіше за дорослих.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережа зухвалими танцями, Злата не витримала: "Мерзенний, недоумкуватий хейтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері: "Не ходіть по інших каналах, називається".