Victoria's Secret визначила жіночність для мільйонів жінок. Їх каталог та покази мод були популярніші за будь-яке шоу. Для моделей місце "Ангела" це найзаповітніша мрія.

Але всередині компанії двоє потужних чоловіків очолили закріплену культуру мізогінії, знущань та цькування, згідно з інтерв'ю, яке дали в The New York Times , більш ніж 30 нинішнімих та колишніх керівників, службовців, підрядників та моделей, а також судові подання та іншими документами.

Леслі Векснер, зліва, та Ед Разек, два чоловіки, які керували Victoria's Secret. Кредит ...Astrid Stawiarz / Getty Images for Fragrance Foundation

Ед Разек, десятиліттями один з найкращих керівників L Brands, материнської компанії Victoria's Secret, був предметом неодноразових скарг на неналежну поведінку. Він намагався цілувати моделей і посидіти на колінах. Інавіть міг доторкати ся до пікантних місць перед виходом моделей на подіум.

Керівники заявили, що вони попередили Леслі Векснера, засновника мільярдера та виконавчого директора L Brands, про поведінку його заступника. Деякі жінки, які скаржилися, стикалися з помстою. Одна з моделей, Енді Муз, заявила, що Victoria's Secret припинила її наймати на свої модні покази, після того, як вона відмовила в авансах містера Разека.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Ряд моделей бренду погодився позувати оголеним, часто не платячи, видатному фотографові Victoria's Secret, який пізніше використав кілька знімків у дорогій книжці з журнальним столиком - домовленість, яка зробила керівників L Brands незручним щодо того, що жінки відчувають тиск, щоб взяти їх одяг.

Я витратила всі свої заощадження, отримуючи нижню білизну Victoria's Secret, щоб підготуватися до того, що, на мою думку, було моїм прослуховуванням. Але натомість це здалося закликом до проституції. Я відчуваю, що перебуваю в пеклі - сказала жінка, визнана Джейн До, у заяві, прочитаній вголос минулого літа під час слухань у федеральному суді у справі Епштейна

фото з показу

Атмосфера була встановлена ​​вгорі. Містер Разек, головним директором з маркетингу, сприймався як довірений містер Векснер, залишаючи багатьох працівників враження, що він непереможний, за словами нинішніх та колишніх співробітників. Неодноразово від самого містера Векснера чули скарги та бачили як він принижує жінок.

На кастингах пан Разек інколи просив моделей у бюстгальтерах та нижній білизні для їх номерів телефонів. Він закликав інших сидіти на колінах. Дві моделі сказали, що він попросив їх влаштувати приватні вечері з собою.

Ед Разек усі звинувачення спростовує та називає їх такими, що "не відповідають дійсності та неправильно трактуються чи ж вириваються з контексту". Увесь перелік скарг він коментувати журналістам відмовився.

Нагадаємо, Кендіс Свейнпол знову перетворилась на ту, яку знають, якій аплодують і яку обожнюють - найсексульнішого ангела Victoria’s Secret.


Як повідомляв портал "Знай.ua", з'явився фотоколаж, на якому можна побачити два фото Белли Хадід з різницею в десять років.


Також "Знай.ua" писав, що популярна американська компанія "L Brands", до якої належить бренд нижньої білизни Victoria's Secret, заявила про скасування Victoria's Secret Fashion Show в 2019 році.