Кендалл Дженнер – популярна американська модель і ангел Victoria's Secret, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, обожнює експериментувати над своєю зовнішністю. Звичайно, мало хто з зірок зізнається, що вдавався до послуг пластичних хірургів, але Кендалл, швидше за все, робила пластику, хоча може просто виросла, з-за чого її обличчя сильно змінилося. В Instagram-акаунті celebface, який стежить за зірками, з'явився фотоколаж з двох фото Дженнер з різницею в десять років.

Як видно, на першому фото модель ще зовсім юна – тут їй всього 14 років, у неї ще довге волосся і пухке обличчя. На другому фото Кендалл вже 24 роки, її обличчя має вже більш гострі риси, швидше за все тут не обійшлося без пластики і косметичних процедур. У підписі до фотоколлажу говориться: "Кендалл Дженнер: початок десятиліття/кінець десятиліття". Фолловери сторінки звичайно ж не упустили можливості прокоментувати зовнішність Кендалл. Одним вона здається ще кращою, ніж була десять років тому, а інші вважають, що раніше вона була краще.

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.