Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, Влад Топалов, виставив трепетний спільний кадр з їх однорічним сином Михайлом, на якому малюк позував зовсім голим. Так, зірковий татусь зізнався, що йому зовсім не хочеться відпускати хлопчика і кохану дружину на відпочинок, адже їх сім'я після канікул на Балі вирушила підкорювати не менш райські Мальдіви, залишивши Влада в Москві.

"Як же важко тебе відпускати кожен раз....... нестерпно.....😥😥😥", - поділився емоціями Топалов. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Цікаво, малюк скаже татові спасибі за те, що його зад виставляє на весь інтернет 😂", "ооо такі милі😍😍😍пупсики", "Здається вираз «гладкий як попка немовляти» брехня )))", "Попою малюк весь у регінку😂", "Попка живе своїм життям 😂", "Ну і навіщо це в чому прикол однорічну дитину фоткати нагим!", "Потім вб'є тебе за це фото 😂коли виросте )", "Дуже не правильно виставляти таке фото дитини.. враховуючи скільки не здорових людей дивляться.. Для чого Ви це виставляєте напоказ ?!".

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.