Популярна українська співачка Maruv, яка свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії, активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію гаряченьких кадрів, позуючи на райському Балі, куди вирушила на канікули з чоловіком Олександром. Так, артистка приміряла лише міні-бікіні і пікантну сукню в сіточку, влаштувавши відверту фотосесію серед густих джунглів і на екстремальній гойдалці, доповнивши образ масивним солом'яним капелюшком.

"La la la 😜", - кумедно підписала Анна Корсун. Фолловери залишилися в захваті від такого Insta-звіту: "Граціозна як Мерлін Монро 😻😻", "Засмага буде в крапочку)", "Ай клас 👍 😍😍😍, плаття супер🔥, красуня 👒 💎 на качельках🔥 💙🔥💖♥️💖", "Красива і пісні шикарні))) улюблена співачка", "Тропічна 🐠💛❤️", "Вогонь!так тримати!👍👍👍", "Ваууу💝💝💝Така красуня💝😻😍Вогонь🔥🔥", "Політ джмеля !)👏", "Красунька, обережно під сонечком, щоб від платтячка не була потім в кружечок😘😘".

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.