Відома російська акторка Христина Асмус, яка оскандалилася після виходу фільму "Текст" з відвертими сценами за її участі, часто радує шанувальників яскравими фото зі свого життя в Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня поділилася в мережі кадром з відпустки на Мальдівах, куди тільки прилетіла.

На новому знімку Христина відображена на пляжі, сидячи в гольфкарі біля самої води. На прогулянку акторка вийшла у чорних велосипедках і світлій футболці, а на ногах білі кросівки. Її волосся зібране у хвіст і укладене на плече, а на її обличчі сонцезахисні окуляри і промениста посмішка. У підписі до фотографії Асмус розповіла, що зустріла знайомих в аеропорту при реєстрації на рейс, а також зазначила, що чоловік Гарік Харламов, коли проводжав її, сказав: "Сподіваюся, це випадково". Шанувальники в захваті від нового фото зірки, засипають її компліментами в коментарях і бажають гарного відпочинку.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.