26-річна дочка скандального екснардепа Михайла Добкіна Алла, яка займається благодійністю і виховує однорічного сина, часто радує фоловерів яскравими постами у соцмережі Instagram. Нещодавно красуня вирушила відпочивати на Мальдіви, звідки тепер частенько викладає фото в купальниках.

Так і в цей раз красуня поділилася жарким пляжним фото в сміливому суцільному купальнику білого кольору, який красиво підкреслив її ідеальну фігуру. Алла сидить на піску на тлі густої зелені боком до камери, на її голові забавна чорна кепка, а на очах темні окуляри, вона не дивиться в камеру. У підписі до фото модель залишила тільки магічну дату 02.02.2020, мабуть, в цей день було зроблено це фото. Шанувальники в захваті від нового образу Алли, її засипають компліментами в коментарях до публікації.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.