Популярна українська співачка Анастасія Приходько, яка вже деякий час знаходиться у Франції, зізналася своїм шанувальникам, що її разом зі знімальною групою видворили з Лувру. Нагадаємо, що Лувр знаходиться в Парижі та є одним з найбільших музеїв у світі.

Про цей інцидент стало відомо завдяки повідомленню Анастасії Приходько в мережі Instagram.

"Побачити Париж і померти це фі*ня! А от побачити Лувр, і щоб тебе поліція попросила його залишити, — це спогади на все життя", - поділилася зі своїми передплатниками Анастасія.

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Варто відзначити, що разом з приходько був її продюсер і автор пісень Тигран Григорян. За його словами, вигнали їх після зйомок у Луврі.

"Хахаха! Ну хто ще, крім нас, міг проводити зйомки там, де вся поліція Парижа сбежится в шоці", - зазначив він.

Також Григорян пообіцяв зробити в майбутньому ще кілька красивих зйомок.

"Наступні пригоди вангую на березі океану в Таїланді (я вже придумав сценарій наступного кліпу — океан, і джунглі, і ти в образі амазонки з тайцем…)", — написав він.

Нагадаємо, 71-річний Михайло Шуфутинський заговорив про весілля з молодою танцівницею: "Гідна жінка...".

Як повідомляв Знай.uа Приходько здивувала планами після відходу з політики і зі сцени: "Посаджу всіх...".

Знай.uа писав, співачки Приходько більше немає - зірка пішла в прокурори: "Посаджу, су*а, всіх".