Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість виставила кадр із свіжої фотосесії, позуючи в шкіряному брючному костюмі-оверсайз тілесного кольору і коротенькому чорному топі з глибоким декольте, виставивши напоказ струнку фігуру. Так, артистка доповнила образ довгим нарощеним волоссям і вечірнім макіяжем, проте деякі прихильники не відразу впізнали Кароліну.

Кадр Лорак вирішила ніяк не підписувати, однак отримала під ним безліч коментарів від фоловерів: "Боже, що з вашим обличчям?", "Зовсім інше обличчя. Не схожа на себе.", "Дуже фотошопна", "щось я не зрозумію, начебто не давно було коротке волосся, а зараз що?", "Не хочете схуднути трохи до літнього сезону?", "Емм..не відразу впізнала що це Ані... Хм...🤔", "Не впізнала зовсім", "Кхммм.. взагалі не Ані Лорак..".

Популярні новини зараз
Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.