Популярна російська акторка Христина Асмус, яка отримала широку популярність після серіалу "Інтерни" і оскандалилася після виходу фільму "Текст", часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Нещодавно красуня вирушила відпочивати на Мальдіви, звідки вже активно викладає нові фото. Так і в цей раз акторка показала миле пляжне фото, однак у підписі до нього розповіла про неприємність, яка з нею сталася.

Як виявилося, у Христини зламався смартфон по приїзду на відпочинок, і був ризик втратити всі файли, що на ньому зберігалися. Однак зірка заспокоїла шанувальників і запевнила, що мальдівські майстри змогли "воскресити" її телефон і зберегти все, що на ньому було. Також Асмус закликала фоловерів зберігати всі файли більш надійно, адже така неприємність може статися з кожним. Фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.