Відома американська телезірка Кайлі Дженнер, яка зібрала багатомільйонну аудиторію у своєму Instagram, часто радує публіку яскравими постами про своє життя. Одна з наймолодших мільярдерок світу на цей раз показала цікаві фото з нової фотосесії для модного журналу Harper's Bazaar.

На першому фото з цієї публікації Кайлі з'явилася в об'ємному багатошаровому і складному вбранні ніжного персикового відтінку, який повністю покриває її тіло. З цього наряду визирає голова моделі з об'ємною зачіскою і яскравим макіяжем на обличчі, тут вона не дивиться в камеру. На другому знімку з цієї серії Дженнер з'явилася вже менш пишному вбранні – на ній розкішна рожева сукня оригінального фасону, яка підкреслила тендітні плечі і оголила довгі ноги. В руці Кайлі тримає трубку, а на колінах у неї сидить милий песик. У підписі до фото зірка написала: "Просто ще один день в офісі з @harpersbazaarus". Фолловери завалюють Кайлі компліментами в коментарях до фото, захоплюючись її незвичайною фотосесією.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.