Популярна телеведуча, блогерка і мандрівниця Регіна Тодоренко, яка вийшла заміж за російського виконавця Влада Топалова і народила йому сина, часто радує мільйони фанатів яскравими фото і відео у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня трохи спантеличила публіку, виклавши в мережу зимове фото, тоді як сама зараз відпочиває на Мальдівах.

Виявилося, що Регіна скучила за зимовою Москвою, а ще за своїм чоловіком, адже він не полетів з нею на відпочинок. На новому знімку зірка з'явилася в красивій святковій декорації, при цьому на ній стильна біла дублянка з широким коміром, але не застебнута. Під нею видно темні штани та світлу кофтинку, а на її ногах незвичайні черевики. Волосся красуні заплетене в косу і заховане за коміром. У підписі до фото Тодоренко написала: "Не вважайте мій пост за хвастощі! Просто, сидячи на Мальдівах під палючим сонцем, зрозуміла, що дуже скучила за чоловіком, зимою та своєю новою дублянкою".

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.