Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився новим кліпом, досить голосно повернушвись в шоу-бізнес. Так, артист випустив кліп і пісню "Более или Менее" майже відразу після хіта "Теперь тебе 30", а слова і музику зірковому красунчику написала конкурсантка нацвідбору на "Євробачення 2020", яскрава Jerry Heil.

"Новий кліп!
Зворушливий, брудний, чуттєвий до мурашок, як і сама любов! Посилання в описі.
@thejerryheil дякую за чергову бомбу!
@leokolos дякую за твої божевільні експерименти!!!", - підписав уривок з кліпу Дантес. Фолловери залишилися в захваті від ліричної композиції: "Кльовий кліп, крута пісня. Вовочка, ти мега! Ну ти в курсі, так?", "Скиглій ❤️", "Він просто неймовірний🔥❤️", "Просто неймовірно зворушливо... Слухаєш, а в тебе мурашки по шкірі❤️", "Просто неймовірно зворушливо... Слухаєш, а в тебе мурашки по шкірі❤️", "Шикарно🔥дуже чекали✋", "2 кліпи за пару місяців) Володимир,не лякайте😂😅", "Дуже класний вокал🔥, до мурашок. Ще більше ліричних пісень💔".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.