Популярна американська сенсація, 18-річна співачка Біллі Айліш, чиєю візитівкою стали закочені очі і повна відсутність емоцій на обличчі, активно веде свій профіль в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраву серию кадрів, позуючи для березневого номера культового модного глянцю Vogue, де прикрасила собою відразу три обкладинки. Так, артистка позувала в різних стильних образах з фірмовими салатовими пасмами в волоссі і максимально натуральним макіяжем.

"COVER OF VOGUE MARCH ISSUE 🤭(Обкладинка березневого випуску)", - лаконічно підписала Айліш. Фолловери залишилися в захваті, засипаючи зіркову красуню компліментами. Варто відзначити, що шанувальники скоріш за все куплять відразу три глянці з однаковим матеріалом, та різними обкладинками, адже у дівчини вже давно многомилионная армія фанатів, тільки в Instagram на неї підписані цілих 52,3 млн. фоловерів, це набагато більше, ніж, приміром, у епатажної Леді Гаги (39, 2 млн).

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.