Відома українська співачка і актриса Надія Мейхер, яка у свій час починала творчу кар'єру в музично-сексуальному тріо "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Того разу зірка виклала в мережу незвичайне фото, яке припало до смаку її фанатам.

На новому знімку, який Надя зробила сама, вона з'явилася в цікавому образі – не ній незвичайне чорне плаття, якого не видно повністю, поверх якого вона накинула цікавий золотистий піджак. Цей наряд красиво підкреслив пишне декольте співачки. Її волосся зібране в недбалу зачіску, на обличчі досить яскравий макіяж з червоною помадою, а у вухах милі сережки. Мейхер уважно дивиться в камеру, вона ніби чимось засмучена. У підписі до фото Мейхер артистка написала: "Bonjour". А шанувальники почали обговорювати селфі Наді, завалюючи її компліментами в коментарях до публікації.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.