Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася несподіваним образом з архівної фотосесії, позуючи лише в махровому халаті і з рушником на голові. Так, артистка грайливо оголила одне плече, сидячи в досить пікантній позі і доповнивши ніжне вбрання натуральним нюдовим макіяжем, а також акуратним срібним намистом з масивною підвіскою-краплею.

Фолловери образу ж почали засипати Кароль компліментами, захоплюючись її природною красою: "Красоточка💋", "Пусечкаа 😍🤤", "Мій сон 😍🧡", "Класна ❤️дика левиця", "Клас 🔥❤️😂", "Така ніжна і домашня 😻🔥", "Домашня😍💔", "Дуже ніжно і красиво❤️👍", "Розбила🔥😍", "Розбила🔥😍", "🌸Дуже💜сексуальна🌞", "Богиня 👍🌹🌹🌹♥️😍🔥", "Шоб ми всі виходячи з душу так красиво виглядали відразу😄😍", "занадто😻", "Ранок з діамантами! 👍👍👍🤩", "Ніжненька така 😍😍😍@tina_karol", "Красуня♥️♥️♥️", "Ні,природа не могла створити таку красу,це космос😍", "намистинка 👼🏼♥️".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.