Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила несподіваний і трепетний чорно-білий кадр з молодшою донькою Євдокією, яку раніше старанно приховувала від чужих очей. Так, хоч фото і архівне, адже малеча народилася в 2017 році, фанати дуже зраділи такому несподіваного сюрпризу. Варто зазначити, що Ольга - щаслива мама трьох дітей: 14-річної Злати Мітчелл, 4-річного Валерія і малечі Євдокії.

"Моя Євдокія❤️", - лаконічно підписала Фреймут. Фолловери залишилися в захваті: "Красиве ім'я 💖", "Чудова дівчинка!", "😍Милі🙈✨", "Папуліна🙈👍", "Татова копія🌹))", "Яка ж Ви шикарна 😍😍😍", "Ммм , яке міле та ніжне фото мама з донечкою🔥🔥🔥", "Такі гарні😍😍😍", "Хай їй буде щастя в житті і кохання❤️", "Красиве фото 🔥👍", "Дуже схожа на вашого чоловіка,💛", "Татова доня. 😙😙🌹🌹", "Халосая😊".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала: "Мерзенний, недоумкуватий хейтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері: "Не ходіть по інших каналах, називається".